2020 г. беше гадна в много отношения. А едно

...
  2020 г. беше гадна в много отношения. А едно
Коментари Харесай

Раздели 2020: Звездните БГ връзки, които завинаги останаха в миналото! Или поне засега

 

2020 година беше гадна в доста връзки. А едно от тях сигурно е персоналният живот. Дали поради външни проблеми, влияещи на връзките, или пък просто поради привършване на връзките, доста хора останаха сами. Това, несъмнено, в никакъв случай не е неприятно. Клишетата са клишета с причина, а едно от тях гласи " по-добре самичък, в сравнение с зле съпроводен ".

В тази 2020 година и доста известни българи прекратиха своите връзки. Припомняме ви някои от тези раздели.

Биляна Лазарова

Младата майка се оказа сама едвам няколко месеца след раждането на сина си Ангел. През лятото на тази година тя скапе годежа си с бащата на детето, на който то е кръстено. Според близки до двойката раздялата станала факт, защото моделът и инфлуенсър към този момент не се чувствала ценена във връзката си.

Виж още: Светлана Гущерова проговори за щерка си: Тя е будна, интелигентна, даже към този момент учи британски!

Цвети Стоянова и Куката

Това беше един романс, за който по този начин и не се разбра публично, а просто доказателства от обществените мрежи на двамата говореха за тази връзка. Е, съгласно родните таблоиди двамата са прекъснали своите взаимоотношения. Какво тъкмо се е случило, можем единствено да гадаем.

Виж още: Тийн сензацията Данна: за учебното заведение, музиката и каква година изпраща

Андреа и Кубрат Пулев

За връзките сред двамата може да се напише не просто обособен материал, а цяла книга. Официално през лятото на тази година певицата разгласи в обществените мрежи, че двамата са се разделили. Причините за това изглеждаха доста, само че фокусът беше върху изневерите на боксьора. По-късно Андреа твърдеше, че Кубрат е купил даже парцел на любовницата си, като демонстрира документи в обществените мрежи. Е, няколко месеца по-късно двамата бяха дружно в Лондон за боксовия мач сред Джошуа и Пулев. Така че очевидно още дълго време ще пишем за техните връзки. 

Виж още: Скандалите, които раздрусаха света на известните и богатите в България през 2020 година

Тита и Виторио

Това беше ученическата обич на певицата, само че връзката им към този момент е в предишното и тя има нова, с ММА боеца Недко Николов. Преди време в телевизионни изявленията Тита нееднократно бе споделяла, че да имаш връзка от разстояние е мъчно, тъй че новината за раздялата им не бе изненада. 

Виж още: Диляна Попова е секси Снежанка, а Блатечки с нова визия

Мегз и Румен Рончев

Дизайнерката и предприемачът се разделиха през февруари тази година, а месеци по-късно тя безусловно сияе. И тук ставаше въпрос за невярност, от страна на Рончев. Или най-малко това сподели Мегз, публикувайки техни чатове. По-късно тя разгласи противоречие в морални възгледи за съществена причина за раздялата. " Колко доста нелепости може да направи човек от обич... не е истина ", написа тя тогава.

Диана Димитрова

В изявление за Мон Дьо актрисата показа, че е влюбена. Тогава тя описа, че обичаният ѝ мъж ѝ е сътрудник, а връзките посред им са красиви и буйни. Месец по-късно обаче във Фейсбук написа, че е " single ".

Изображение: https://www.instagram.com/b_lyanish/

https://www.instagram.com/andreabulgaria/

https://www.instagram.com/megz_miglena_kakanasheva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР